Webdesign & Hosting IT Beheer & helpdesk Connectivity & Security Har- & software Har- & software

 085-7600140

connectivity-security

Connectivity & Security

Het netwerk en uw aansluiting op het internet vormt de ruggengraat van uw bedrijfsnetwerk; uw bedrijfsvoering is er van afhankelijk. Het geeft uw medewerkers toegang tot uw e-mail, CRM systemen en andere belangrijke digitale gegevens.

Monitoring

Onze zakelijke internet aansluitingen, ADSL tot Glasvezelverbinding, worden standaard 24 uur per dag op afstand bewaakt. Indien zich storingen voordoen; dan zijn onze specialisten al bezig met de oplossing voordat u ons heeft gesproken.

Zakelijk internet van InfraIT

Uw zakelijke internet aansluiting moet betrouwbaar en stabiel zijn. De netwerk componenten in uw bedrijf moeten professioneel geplaatst zijn en naadloos op elkaar afgestemd. Van server tot printer, van werkstation tot routers en switches. Zakelijk internet van InfraIT staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Of het nu glas of ADSL
is; wij sluiten uw netwerk optimaal aan op het internet.

Merkonafhankelijk

De specialisten van InfraIT helpen u het netwerk op te zetten. Van adviesvoorstel tot installatie en oplevering. InfraIT is geen dealer van een groot netwerk concern. Daarmee zijn we merkonafhankelijk en kunnen wij uw netwerk vlekkeloos laten aansluiten op uw behoeftes.

Wifi

Draadloze netwerken bieden u maximale flexibiliteit voor uw mobiele apparaten zoals laptops en smartphones. Helaas komen wij vaak tegen dat organisaties de beveiliging van hun draadloze netwerk niet optimaal hebben geregeld. Als u ook uw zakelijke netwerk professioneel draadloos wilt maken bent u bij InfraIT aan het juiste adres.

spacer

spacer
InfraIT-servers

Spam management

Indien uw mailsysteem niet optimaal wordt beschermd tegen spam, virussen en spyware, loopt u grotere risico's dan u misschien voor mogelijk houdt.
0 Comment Readmore

Hosted e-mailserver

Of u nu een eigen mailserver gebruikt of kiest voor een van onze hosted Exchange serveroplossingen; wij zorgen ervoor dat uw e-mail net zo snel werkt als u zelf.
0 Comment Readmore

E-mail archivering

InfraIT heeft slimme oplossingen om uw e-mail te archiveren voor toekomstig gebruik.

0 Comment Readmore
Bel InfraIT vandaag nog voor de beste e-mailserver installatie en supportdiensten
Data Recovery
Bel InfraIT!