Webdesign & Hosting IT Beheer & helpdesk Connectivity & Security Har- & software Har- & software

 085-7600140

beheer en helpdesk

IT Beheer & Helpdesk

Computersystemen zijn complexe apparaten en kunnen op elk moment van de dag problemen ondervinden. Dit heeft verschillende oorzaken. Virussen en mal-ware kunnen onverwacht toeslaan, maar ook technische problemen kunnen zich voordoen. Disken kunnen vollopen en zelfs stuk gaan. Gelukkig is er een oplossing: InfraIT IT Beheer & Helpdesk.

Betrouwbaar

InfraIT begrijpt heel goed dat u moet kunnen vertrouwen op uw computernetwerk. Met Pro-actief IT beheer kunnen wij op afstand veel storingen verhelpen nog voordat deze voor merkbare problemen zorgen.

Software

De Proactief IT beheer software wordt geïnstalleerd op al uw computers en stuurt regelmatig een technisch rapport naar onze centrale server. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de technische staat van uw computerapparatuur. Wij zien bijvoorbeeld de beschikbare harddisk ruimte, de staat van de harddisk, de werking van uw virusscanner, software patches en uiteraard of backups gelukt zijn of niet.

Flexibel

Pro-actief IT beheer is een dienst op contract basis. Wij leveren verschillende opties en niveaus van bescherming. Op deze wijze kunnen wij de dienst op uw behoefte afstemmen en betaalbaar houden. U kunt iedere maand opzeggen.

Contractvormen

basic

gold

professional

24/7 bewaking en signalering
Ondersteuning op afstand
Netwerkrapporten
Korting op uurprijs 10% 15% 20%
Servers in contract 1 1 2
Werkplekken in contract 4 8 20
Helpdesk
Ondersteuning op locatie 2 uur om de week 3 uur per week
Netwerk documentatie
Patch management
Meerdere locaties
Antivirus inclusief
Online backup 100GB
spacer

 

InfraIT Groep hanteert een uurprijs van € 75,-
Als u een Pro-actief IT beheer contract afsluit krijgt u daar ook nog eens korting op.
U heeft al een basic Pro-actief IT beheer-contract vanaf € 52,50 p/m.
spacer
InfraIT-sqldb-manager
InfraIT-servers

24×7 bewaking

Dag en nacht worden servers en werkstations op afstand bewaakt vanuit onze software. Ruim 20 checks worden er elke 15 minuten uitgevoerd op uw servers. Daarna wordt een rapport naar onze centrale server gestuurd.
0 Comment Readmore

Ondersteuning op afstand

Met uw toestemming kunnen onze medewerkers op afstand op uw scherm meekijken. Problemen worden door ons gezien alsof wij dan op uw locatie aanwezig zijn. Dat scheelt tijd en kosten. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op onze vertrouwelijkheid.
0 Comment Readmore

Patch management

Als er belangrijke patches en security updates zijn worden die automatisch geïnstalleerd op alle computers en servers. Onze software controleert of uw systemen up-to-date zijn. Niemand van InfraIT hoeft op uw locatie aanwezig te zijn.
0 Comment Readmore

Technische controle

Vooraf, maar ook gedurende de contractduur, worden technische analyses gemaakt van uw netwerk, servers en werkplekken.

Op basis van deze uitkomsten kunt u belangrijke beslissingen nemen.

0 Comment Readmore

Netwerkverslagen

Onze software stuurt iedere week een overzichtelijk rapport over de status van uw netwerk. Inclusief verslagen over wat wij gedaan hebben, incidenten m.b.t. de hardware en software en de kwaliteit van uw verbindingen, aanvallen van virussen en spyware etc. Zo blijft u volledig op de hoogte wat er gebeurd.
0 Comment Readmore

Antivirus-malware

Naar keuze kan uw gehele systeem voorzien worden van een geavanceerde oplossing om bedreigingen van virussen, spy- en malware, wormen en Trojaanse paarden te voorkomen. Continu wordt uw netwerk, server en werkplekken gescand met behulp van de beste software.
0 Comment Readmore

Lokale backup

Met behulp van een lokale image back-up worden uw besturingssysteem, software, mail en databases volgens een vast stramien regelmatig naar een server of een lokaal back-up systeem geschreven. Dit maakt bij calamiteiten een snelle en vooral complete restore mogelijk
0 Comment Readmore

Online backup

Voor nog meer zekerheid kunnen wij met het InfraIT Online Backupsysteem ook oplossingen bieden voor het wegschrijven van back-ups naar ons extern datacentrum. Dat geeft nog meer zekerheid; zeker bij brand, diefstal of waterschade.
0 Comment Readmore

Helpdesk

Indien een van uw medewerkers een probleem heeft met zijn/haar computersysteem, kan direct onze hulp worden ingeroepen. Wij kunnen – in goed overleg – mee kijken op het computerscherm van uw medewerker.
0 Comment Readmore

Cloud services

Indien uw organisatie gebruikmaakt van verschillende cloud oplossingen naast uw lokale netwerk, zijn wij in staat de controle hierop volledig te integreren en gezamenlijk te bewaken.

Zo houdt u totaaloverzicht van toegang tot aan dataopslag.

0 Comment Readmore
Data Recovery
Bel InfraIT!