Webdesign & Hosting IT Beheer & helpdesk Connectivity & Security Har- & software Har- & software

 085-7600140

ip-security

IP camera

Camera bewaking met IP camera’s en beeldopslag.

InfraIT levert, installeert en onderhoud camera bewakingssystemen met beeldopslag. Deze systemen worden toegepast voor bewaking en vigilantie binnen gebouwen of buiten op bedrijfsterreinen. De beelden kunnen (gecomprimeerd) worden opgeslagen om later te bekijken. Ook kan vanaf een mobiele telefoon contact gemaakt worden en ‘life’ meegekeken. Natuurlijk is koppeling met een meldkamer mogelijk.

ACTi IP Camera’s

Acti loopt voorop in het ontwikkelen en toepassen van geavanceerde digitale video technologie en heeft daarmee binnen de IP surveillance markt in korte tijd een toppositie verworven. Er zijn camera’s voor vele verschillende toepassingen. Toegangs-controle binnen en buiten, terrein bewaking, en geselecteerde plaatsen binnen uw bedrijf, zoals kassasystemen, laad- en los plaatsen en magazijn. De IP camera zet de waargenomen beelden om in een (digitale) videostream welke kan worden getransporteerd over een (IP) datanetwerk.

Beeldopslag met een Network Video Recorder (NVR)

Op de Netwerk Video Recorder (NVR) worden de beelden van de camera’s opgeslagen en bewaard voor latere analyse. De IP camera zet de waargenomen beelden om is een op internet protocol gebaseerde informatiestroom (streaming). De basisfunctie van een NVR is de gelijktijdige opname en remote access van live video streams van een of meerdere IP-Camera’s.

Video Management Software (VMS)

Video management software is geïnstalleerd op een pc en biedt videomonitoring, opname en event management functies. Gebruikers kunnen continu video opnemen, op schema, bij alarm en / of op bewegingsdetectie. De software heeft in het algemeen meerdere zoekfuncties voor opgenomen gebeurtenissen (Video analyse). Bij gedetecteerde beweging in een omgeving, waar geen beweging verwacht/gewenst wordt, kan een alarm geactiveerd worden. Dit alarm kan naar een meldkamer of persoonlijke PC gestuurd worden waarbij onmiddellijk op afstand de beelden bekeken en geëvalueerd kunnen worden.

Toezicht op afstand

De Aperium Mobile App is de slimme meldkamer op uw telefoon. Hiermee kunt u toezicht houden op de plaatsen die voor u belangrijk zijn. Ontvang een e-mail of sms bij een event, bekijk de applicatie of laat een gecertificeerde particuliere alarmcentrale alarmen verifiëren bij calamiteiten. Een geverifieerd alarm wordt sneller opgevolgd door de politie met een hogere pakkans en lagere schadekosten. Daarnaast bespaart u honderden euro’s door opvolging van nodeloze alarmen te voorkomen.

spacer
InfraIT-ipcamera
InfraIT-sqldb-manager
Data Recovery
Bel InfraIT!
600wicklow
OggionoSystem