Webdesign & Hosting IT Beheer & helpdesk Connectivity & Security Har- & software Har- & software

 085-7600140

hosted-voip

Hosted VoIP

Bellen met het Xelion hosted VoIP Phone system van InfraIT biedt ongelooflijk veel voordelen. U bespaart op kosten, u bent altijd en overal bereikbaar op uw vaste telefoonnummer en u kunt telefoontjes
professioneel afhandelen op uw PC of laptop.

Uw PC wordt een telefoon met uitzonderlijk veel mogelijkheden door een USB hoorn of headset.

Voor maximale flexibiliteit kunt u ook voor VoIP geschikte telefoontoestellen aansluiten, of zelfs uw smartphone aansluiten op de VoIP centrale.

 

Handige MKB Functies

Xelion is speciaal ontwikkeld voor de mkb-er die optimaal bereikbaar wil zijn en graag op zijn telefoonkosten wil besparen. Xelion is eenvoudig in gebruik en beheer, kent lage investerings- en gesprekskosten.

Met de speciale mkb-functies is uw kantoor altijd bereikbaar. Alle gesprekken worden standaard opgenomen en kan de telefoniste via haar PC meerdere gesprekken tegelijk afhandelen.

Optimaal bereikbaar

Alle medewerkers, waar dan ook ter wereld, kunnen zich eenvoudig aanmelden op de telefooncentrale en gratis onderling bellen. Met de handige presentielijst kunnen uw medewerkers snel zien wie er wel en niet bereikbaar is.

Geavanceerde PC Software

Uniek aan Xelion is het ultieme gebruikersgemak gecombineerd met de meest geavanceerde technologie van dit moment.
Er zijn geen gebruikerstrainingen nodig als u overstapt op Xelion; slechts een korte instructie is genoeg om snel aan de slag te kunnen.

De software voor de geavanceerde PC telefoon wordt gratis met Xelion meegeleverd. De Java software werkt vlekkeloos op Windows, Mac OS-X en Linux systemen.
spacer

spacer

Elk gesprek wordt opgenomen

Of je nu met een klassieke telefoon, DECT telefoon, mobiele telefoon of PC telefoon belt; ieder gesprek wordt automatisch opgenomen en kan worden afgeluisterd. Afspraken worden zo zorgeloos vastgelegd.
0 Comment Readmore

Handel gesprekken passend af

Xelion wordt geleverd met een PC telefoon die ook als een systeemtoestel werkt. Je kunt er meerdere oproepen tegelijk mee afhandelen. Dit is een faciliteit die alleen bij dure centrales wordt geleverd.

0 Comment Readmore

Presentielijst

Elke collega kan zien wie aanwezig is, wie telefoneert of niet gestoord wil worden. Met Xelion is het geen probleem als uw bedrijf vanuit meerdere vestigingen werkt.

0 Comment Readmore

Bel namens diverse bedrijven

Je kunt zien voor welke organisatie wordt gebeld. Zodoende kan een receptioniste de telefoon voor meerdere organisaties tegelijk opnemen.

0 Comment Readmore

Laat alle telefoons tegelijk rinkelen

Na werktijd zijn er misschien nog mensen op kantoor.
Het Xelion antwoordapparaat (standaard) is ingeschakeld. Toch kunnen dan bijvoorbeeld eerst alle telefoons 10 seconden rinkelen.

0 Comment Readmore

Open uw buitendeur met telefoon

Een deurspreekstation en deuropener zijn eenvoudig op Xelion aan te sluiten.

0 Comment Readmore
Data Recovery
Bel InfraIT!
InfraIT hosted-voip